Незіграний матч "Тростянця" або як "Колос-2" злякався повітряної тривоги

   

Матч 5 туру Другої ліги за участі ФК "Тростянець" був призначений на 7 вересня, він мав пройти у Тростянці. Причому, клуб отримав дозвіл проводити гру із уболівальниками. Суперником був "Колос-2" з Ковалівки. Рівно о 13:30 суддя дав стартовий свисток. Однак за хвилину пролунали сигнали повітряної тривоги і команди пішли в укриття. Повітряна тривога завершилась о 14:24. Однак після виконання всіх передматчевих процедур була оголошена нова тривога. Знову футболістів запросили до укриття. А через годину очікування, посилаючись на регламент, "Колос-2" сів до автобуса і поїхав додому, так і не зігравши матч.

У Тростянці не забарилися із заявою щодо поведінки "Колоса-2". У  тексті, розміщеному в Instagram від "ФК Тростянець" на­віть слів особливо не підбирали:

"Колос-2 забув про війну в країні? Сьогодні мав відбутися матч 5-го туру у Тростянці на Сумщині проти ФК Колос-2. Незважаючи на попередні вагання, суперник все ж приїхав до нашого міста. Проте подальші події викликали подив і розчарування.

… Ми глибоко розчаровані таким ставленням клубу суперника. В той час, як наш клуб у попередньому турі перечекав три повітряні тривоги у Полтаві й дограв матч. Ця ситуація змушує замислитись: чи дійсно всі у футбольній спільноті розуміють реалії війни? Чи готові ми проявляти солідарність та під­т­римку, особливо до регіо­нів, які пережили окупацію?

Ми вдячні нашим вболівальникам, які прийшли підтримати команду, незважаючи на складні обставини. Ваша присутність - це символ незламності нашого міста. Цим людям чхати на те, що в країні війна. Цим людям все одно на регіон у який вони приїхали, бо в Ки­єві їм безпечніше. Клуб із се­реднім віком 29 років чха­ти хотів на моральні цін­ності й клуб не готовий чекати.

У 17:12 на Сумщині завершилась тривога й світловий день дав можливість дограти матч чемпіонату й, в тому числі, довести русні, що ми сильні та незламні. Проте клуб Колос-2 вирішив повести себе, як останні га***ни".

З боку футбольного клубу "Колос-2" поки що ніяких коментарів не розголошувалося.
Комментариев: 0
Добавить комментарий