Холодний душ: віддали перемогу у здавалося б виграшному матчі


Оновивши у міжсезоння чи не половину складу футболістів, запросивши на посаду головного тренера фахівця топ-рівня, за грою ФК "Тростянець" продовжує демонструвати невиразний футболТаким був і зіграний ними матч третього туру з "Ворсклою-2". 

Команда-суперниця - новачок у другій лізі. До цього туру у її активі був виграш і поразка. Здавалося б, нескладний опонент для амбітного "Тростянця". “Однак лише амбіціями перемоги не здобуваються. Потрібні ще й майстерність, воля, дух. А з цим, як виявляється, є проблеми. 

Перша половина гри пройшла мляво і невиразно. Пів години без гострих моментів від обох команд. Більше м`яч контролювали господарі. Тростянчани лише де-інколи контратакували. Лише під кінець першого тайму на 40 хв. "Тростянець" вперше пробиває у ствір воріт. Нападник Шаповал, який вийшов на заміну, не скористався можливістю відзначитися з першого ж дотику,  коли після передачі Проданова опинився перед воротами. 

Початок другого тайму вийшов веселішим для обох команд. Першим "прокинувся" "Тростянець" - Проданов відкриває рахунок. За 20 хв. до закінчення матчу тростянчани отримують ще один ігровий бонус - центральний захисник "Ворскли-2" Ізотов за другий фол отримує червону картку.
Господарі проводять відразу три заміни. І у десятьох перевертають гру на свою користь. Ворскляни використали тактику довгих передач на сторону суперника і дальніх ударів по воротам. Гра стала цікавішою з обопільними моментами.  Міг забити тростянчанин Деревінський, але з кута штрафного пробив мимо воріт. Натомість на 75 хвилині "Ворскла-2" проводить результативну атаку - прорив з одного флангу, подача на протилежний і - удар з кута штрафного через воротаря у дев`ятку - рахунок зрівнюється. 
Пропущений гол роздратував тростянчан. Але злість була не спортивна, яка б змусила команду поновити перевагу - в хід пішли грубощі. Як результат, Проданов отримав жовту картку за удар рукою суперника, а Тишенінов на 85 хв. отримав друге попередження за удар суперника ногою. Склади команд урівнялися.
І кульмінація двобою - під час останньої атаки ворсклянин Черниш з дальньої відстані посилає м`яч над Дубовим у ту ж дев`ятку.
Загалом, поєдинок видався тривалим і виснажним - крім перерви між таймами матч тричі переривався повітряними тривогами. То ж, розпочався він о 15.15, а  завершився о пів на  двадцяту - понад чотири години.
У підсумку перемога підняла ворсклян до першої трійки, а ФК “Тростянець” опустився у звичний для себе кінець таблиці.
Комментариев: 0
Добавить комментарий