ФК "Тростянець" вже дві гри поспіль не забиває

Минулої суботи відбулися матчі 21-го туру чемпіонату України з футболу в другій лізі. ФК "Тростянець" приймав удома ФК "Скала 1911" зі Стрия. 

«Тростянець»: Осадчук, Коваленко (85' Деревинський), Таранушич, Грек, Клюс, Шаповал (71' Андріца), Гезело, Сліпухін (85' Кравченко), Дувняк, Строчинський, Бистрицький.

В першому колі матч між цима командами завершився з мінімальною перемогою стрийців, які єдиний в тому матчі гол забили з пенальті на 89-й хвилині. До матчу "Скала" знаходилася на 5-й сходинці турнірної таблиці із 26 очками в 17 матчах. У "Тростянця" було 16 очок у 18 іграх і 11-те місце.

Гості прагнули у цьому протистонні порадувати свого тренера Михайла Бесараба, який перед цим святкував день народження. До того ж, колективу із Стрия варто було переривати свою безвиграшну серію, яка тривала з початку листопада. 
З цим завданням футболісти "Скали" впоралися. У середині першого тайму вони забили гол. Авер'янов подав з кутового, а Яната переправив м'яч у сітку - 0:1.

На жаль, тростянчани другий матч поспіль не забивають. Моменти відзначитися були, але що у першому таймі, що у другому команда не порадувала ні результативністю, ні видовищністю. У підсумку, гості набирають три залікові пункти і впевнено почуваються на п'ятому місці. "Тростянець" продовжує пасти "задніх" - 11-е місце , перебуваючи за три очки від третього місця з кінця турнірної таблиці чемпіонату.

Комментариев: 0
Добавить комментарий