Мер Тростянця на сесії заявив, що чиновникам міськради премії нараховуватись не будуть

Міський голова Тростянецької громади Сумської області Юрій Бова, виступаючи у себе на сесії міськради, різко розкритикував своїх колег з сусідньої Охтирської міськради, які всупереч вимогам петиції понад 2,5 тисяч городжан, проголосували за рішення про надання міському голові Охтирки Павлу Кузьменку премію у 200 відсотків посадового окладу. Натомість мер Тростянця заявив, що у себе в Тростянецькій міськраді, премій чиновникам нараховувати не будуть.

-    Ми не будемо давати додаткових премій. Ми не будемо виносити премію міському голові навіть 200 відсотків, як зробили в Охтирці. Ми не будемо ставити ці питання. Не отримає в міській раді додаткових премій ніхто інший, - заявив Ю.Бова на сесії Тростянецької міськради.


За даними довоєнних декларувань, зарплата у мера Тростянця Ю.А.Бови складала біля 45 тис. грн. при посадовому окладі у 12 тис. грн. Додаткова сума зарплати “набігала” за рахунок різних доплат, надбавок, премій. Яка зарплатня у очільника Тростянецької громади сьогодні - невідомо. Декларації чиновників в умовах війни не розголошуються. Втім, можна твердо сказати, що річну премію Ю.Бова точно не отримає. Він від неї добровільно відмовився, про що він заявив на останній сесії Тростянецької міської ради.
Комментариев: 0
Добавить комментарий