Охтирські шляховики підремонтували проблемну дорогу в Тростянецькій громаді

Працівники Охтирського міжрайавтодору Сумської області зробили ямковий ремонт частини дороги між Тростянцем і Становою, яка довгий час перебувала у вкрай незадовільному стані. 


Про це розповів депутат Тростянецької міської ради Юрій Дудник. Неодноразово протягом останніх півтора роки він звертався до міського голови Тростянецької громади, щоб полагодили цю ділянку дороги. Після чергової муки-поїздки 4-кілометрової дороги з Станової до Тростянця, він офіційно звернувся до керівників місцевих гілок влади Охтирщини і Сумської ОВА.  

І ось результат - вибірковий ямковий ремонт дороги Тростянець - Лебедин, відбувся. Виконали роботи працівники Охтирського міжрайавтодору, які позасипали ями і небезпечні обвали, які виникли в результаті інтенсивного руху та погодних умов. Місцями глибина баюр досягала більше півметра. 


«Поступово відновлюється можливість безпечного руху. Адже кожен, хто їздить через Станову в бік Лебедина, знає наскільки зруйнована дана дорога. Звичайно, погодні умови не дадуть якісно відремонтувати дану ділянку дороги, але є надія, що щебінь утрамбується, замерзне і до весни якось будемо їздити. А весною буде більш якісний ремонт», - написав депутат від Станової.

На жаль, жителі села не дочекалися допомоги в вирішенні даного питання від міської ради. А от хто допоміг, так це Охтирська районна влада. Ю.Дудник персонально подякував голову Охтирської районної ради Сергія Кірічка - «за допомогу і миттєве реагування на висвітлену проблему» - як написав на своїй сторінці в фейсбуці сам місцевий депутат Юрій Дудник.

Комментариев: 0
Добавить комментарий