Підозрюваний у крадіжках домашнього майна два місяці проведе під вартою

Днями слідчий місцевої поліції звернувся до Тростянецького районного суду Сумської області з клопотанням про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно раніше неодноразово судимого 43-річного жителя одного із сіл Охтирського району. Слідча суддя М.В.Щербаченко задовольнила клопотання. Підозрюваний у крадіжках домашнього майна наступні два місяці проведе під вартою.

Слідче відділення поліції №1 м. Тростянець взяло під варту підозрюваного, проти якого розслідується кримінальне провадження за вчинення низки крадіжок. Одним з епізодів стало викрадення із подвір‘я знайомого велосипеда у місті Тростянець. Згодом його продав, а кошти витратив на власні потреби. Другий епізод, коли це й же чоловік на початку жовтня 2023 року проник через відчинену кватирку вікна до квартири, розташованої в одноповерховому будинку на одній із вулиць міста Тростянця. Слідство встановлює деталі форточного «візиту» 

В середині жовтня 2023 року чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, за одне із яких передбачено позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Слідчим суддею Тростянецького районного суду Мариною Щербаченко було задоволено клопотання слідчого поліції щодо застосування до підозрюваного запобіжного заходу – якщо він не внесе заставу, то проведе час в СІЗО до 17 грудня ц.р.

Комментариев: 0
Добавить комментарий