ВИПЛАТИ ЗА ПРОГРАМОЮ “ЄВІДНОВЛЕННЯ”

На початок вересня понад 10 тисячам власників квартир та будинків погоджено виплати на ремонти за програмою “єВідновлення”. До 200 тисяч гривень отримають ті, у кого житло – пошкоджене внаслідок збройної агресії росії. Загальна сума коштів становить понад 836 млн грн. 

«З 1 серпня Мінвідновлення розпочало другий етап – виплату компенсації за повністю знищене житло. Її можуть отримати власники квартир та будинків, які знаходяться на підконтрольній Україні території. На сьогодні заяви вже подали 2159 українців. Для тих, чиє житло потребує капітального ремонту або знаходиться на окупованих територіях, а також, хто вже зробив ремонти – найближчим часом будуть оприлюднені порядки виплат», – каже віце-прем’єр-міністр з відновлення О.Кубраков.
Нагадаємо, програма єВідновлення стартувала у травні 2023 року. Щоб скористатися послугою, потрібно подати заяву на виплату у застосунку або на порталі Дія.

Довідково. З усіх питань щодо програми єВідновлення, а також програми компенсації за знищене майно, звертайтеся на урядову гарячу лінію 1545 (кнопка 2) або чат-боти Урядового контактного центру за посиланням:
Telegram – https://t.me/GovernmentContactCenter_bot
Facebook – https://www. facebook.com/kontactcen tre/
Вся інформація про умови та порядок отримання компенсації доступна на сайті програми єВідновлення
https://erecovery.diia. gov.ua/
Послугу єВідновлення розроблено Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури спільно з Міністерством цифрової трансформації України за підтримки проєкту TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах і Світового банку.

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

«вебсайт/обліковий запис створений та обслуговується в рамках проєкту Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ) «Підтримка місцевих незалежних ЗМІ в Україні під час війни». Цей проект реалізується УАМБ в рамках загальної стратегії ЮНЕСКО для сектору комунікації та інформації в Україні, що фінансується Японією».


Комментариев: 0
Добавить комментарий