ФК "Тростянець" у напруженому поєдинку кубкового протистояння поступився "Гірник-Спорту"

У вівторок у Тростянці Сумської області на стадіоні імені В.Куца відбулася гра третього попереднього етапу Кубка України з футболу. Місцевий ФК "Тростянець", який виступає у другій лізі, приймав першолігівський "Гірник-Спорт" з міста Горішні Плавні Полтавської області.


Перший тайм пройшов в рівній боротьбі. Голи посипались у другій половині. На 53 хвилині, скориставшись помилкою захисту "Тростянця", нападник ГРС Артем Нижник вийшов сам на сам з воротарем і точно пробив під поперечину. "Тростянець" голом відповів на 65 хвилині, відзначився Андрій Сліпухін.


Коли здавалося, що команди гратимуть додатковий час, «Гірник-Спорт» зумів вдало провести заключну атаку, в якій взяли участь ледве не півкоманди, а потім Ілля Юрченко відпасував на Богдана Гору, який прийняв досить неочікуване рішення для голкіпера «Тростянця» і пробив низом у ближній кут воріт - 2:1!

Удар Богдана виявився прицільним і подарував «Гірнику-Спорт» путівку в наступний етап Кубка України, де вже боротьбу у турнірі розпочнуть команди УПЛ, які мають місця в рейтингу з 9-го по 16-те. Матчі цієї стадії мають відбутися у середу, 23 серпня..

ФК "Тростянець" тепер зосередиться виключно на чемпіонаті України, де вони також невдало виступають - після двох турів - нуль очок. 

Комментариев: 0
Добавить комментарий