ФК "Тростянець" поступається команді зіркового Максимова

У другому турі другої ліги чемпіонату України з футболу "Звягель" з Житомирщини приймав ФК "Тростянець" з Сумщини. Господарі до цього матчу підходили у якості одного з лідерів. Важливим був і той факт, що цю команду тренує зірковий екс-футболіст і тренер Юрій Максимов. Тому наперед можна було очікувати бойовий настрій господарів.

ФК "Тростянець" дати бій супернику надихав не тільки невдалий старт в чемпіонаті, а й форма, точніше гасло на футболках - "Тростянець - місто героїв".
Втім, бою не вийшло, незважаючи, що перший небезпечний момент виник саме у воріт господарів. Гостра атака тростянчан по правому краю завершилася прострілом до штрафної, захисник "Звягеля" після підкату влучає у штангу власних воріт. М`яч підхоплюють господарі - три передачі і вже небезпека  біля воріт "Тростянця". Півзахисник Данило Волинець з кута воротарського б`є у протихід воротаря - 1:0. 
Минає три хвилини і чергова атака "Звягеля" створює гостроту - подача з лівого кута і Артур Ващишин головою подвоює рахунок.
Далі гра пішла на зустрічних курсах. Тростянчанам навіть вдалося відігратися. Після розіграшу кутового м`яч прикотився до Олександра Томенка, який перебував перед порожніми воротами - 1:2.
Але на цьому фарт скінчився. Точніше, господарі вже не дозволяли ні собі халатності, ні супернику в контролі за грою. Ще до перерви нападник "Звягеля" Денис Ндукве головою переграє нашоговоротаря. 
Крапку в рахунку було поставлено наприкінці матчу - Максим Майтак зняв "паутину" з дев`ятини. Голкіпер лише поглядом проводив смугастого у сітку. 
- Дуже хороша команда і хороший тренерський склад. Можу побажати супернику тільки вдачі і виконання поставлених цілей, - оцінив гру суперника тренер тростянчан Валерій Шаповалов.
Після двох турів ФК "Тростянець" посідає дванадцяту позицію в турнірній таблиці, маючи нуль очок, один забитий і п`ять пропущених м`ячів. Наступну гру в чемпіонаті України "Тростянець" проведе вдома 19 серпня проти команди "Дружба" з села Мирівка, що на Київщині. Втім, не треба принижувати силу суперника тільки через його сільську прописку - цей клуб сьогодні  очолює турнірну таблицю. Тому матч навряд чи буде легким.

Комментариев: 0
Добавить комментарий