Тростянецька громада попрощалася із полеглим за Україну Володимиром Бондаренком

Тростянецька громада Сумської області знову у скорботі - на війні з російськими загарбниками загинув Бондаренко Володимир Сергійович, 1971 року народження. Серце солдата зупинилося 29 липня 2023 року на Запорізькому напрямку, де виконуючи бойове завдання, внаслідок мінометного обстрілу, чоловік загинув смертю хоробрих.

Володимир Сергійович Бондаренко служив солдатом 3-го протитанкового відділення механізованого батальйону 117-ої окремої механізованої бригади. Перебуваючи у самому пеклі війни, він сміливо боровся з ворогом, який вторгся на українську землю, захищав свій народ, свою Батьківщину..

Сьогодні жителі Тростянця вшанувати пам’ять про нього та провели захисника в останню солдата. Вздовж усього маршруту, де проходила траурна церемонія, люди вставали на колінах, вистилаючи шлях квітами перед автомобілем з домовиною земляка, аби востаннє вшанувати військовослужбовця, який гідно захищав український народ та виконував бойові завдання в інтересах держави.

Багато людей зібралося на кладовищі. Відбувся траурний мітинг, під час якого тростянчани попрощалися із загиблим воїном, схилили голови у хвилині мовчання перед світлою пам`яттю захисника України.

Зі співчуттями до родини та близьких загиблого, зі словами віри в перемогу над ворогом виступили представник місцевого військкомату та міський голова Юрій Бова. 

Присутні на похоронах розділили з близькими та рідними непоправну біль втрати. 

Не висихають сльози матері, не вгамовується біль у серці всіх людей. Звістки про полеглих героїв чорними воронами летять у різні громади. Не оминула вона і Тростянець. 

Поховали героя-земляка  на центральному міському кладовищі на Алеї Слави. Заупокійне богослужіння провів настоятель Вознесеньського храму благочинний Тростянецького округу отець Олександр Карпець. 

Військові дали трикратний залповий салют.

Вічна пам’ять захиснику України Бондаренку Володимиру Сергійовичу. 

Герої не вмирають! Слава Героям! Слава Україні!

Комментариев: 0
Добавить комментарий