Все не так: Юрій Бова «наїхав» на Дмитра Живицького

«Минулий рік для відбудови Тростянця був втрачений», - так сказав мер Тростянця Юрій Бова на останній сесії Тростянецької міської ради Сумської області. І звинуватив у цьому вже екс-голову Сумської обласної військової адміністрації, свого соратника по партії Дмитра Живицького.

  • Давайте прямо називати прізвища. Фоточки робити на суботниках з красивим обличчям можна, але Живицький нічого абсолютно не зробив для розробки і корегування документації по відновленню привокзальної площі і впровадження цього проекту. Нам довелося все з «нуля» починати – і перемовини з підприємцями, і концепції, і все-все-все інше, - зазначив міський голова. 

Пригадав Юрій Бова і «допомогу» від очолюваної Живицьким обласної адміністрації по ямковому ремонту тростянецьких доріг.

  • Обласна державна адміністрація за керівництва Живицького виділила на Тростянець 7 мільйонів гривень коштів. Вдумайтеся. Це гроші на ямковий ремонт по Тростянцю по вулицях Скрябіна, Миру, Кеніга, Набережна, Гришина і Луніна. І подивіться на цей ямковий ремонт. Ті сім мільйонів «розмазали» незрозуміло куди і у що перетворилася вулиця Луніна – розбита повністю. 

Бова розповів, як вже пів року намагається «добитися справедливості, щоб ті підрядники, які робили ремонт, і ті замовники, які ту роботу приймали, відновили дорогу за власний кошт. Бо якщо вони зробили неякісно, вони його відновлюють». За словами тростянецького мера, було кілька звернень, навіть до заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Н.Козловської. За ними у Тростянець приїжджали різні комісії, робили заміри. Але поки що результатів ніяких не повідомлялося.

Комментариев: 0
Добавить комментарий