Небезпечне перехрестя: у Тростянці дві автівки потрапило в ДТП

Вчора під вечір у Тростянці Сумської області на центральній автотрасі Суми-Полтава по вулиці Шевченка трапилась дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулося дві автівки. За щасливим збігом постраждалих людей немає. Чого не скажеш за автомобілі.

Як розповіли правоохоронці, що складали матеріали за даною пригодою, один з автомобілів їхав по головній і повертав на другорядну. Інший автомобіль в цей час пішов на обгін, не надавши переваги зробити маневр. Іномарку відкинуло на кілька десятків метрів на обочину, де її зупинило загородження. Лансер постраждав значно більше, аніж ВАЗ.


Загалом, на цьому перехресті і раніше траплялись ДТП. У Тростянці це вважається одним із найнебезпечніших у місті. Цього  разу учасникам ДТП, можна сказати, пощастило, що ніхто не постраждав. Навіть потерпілих не було. А ось автівкам дісталося, одна з яких, на перший погляд, навіть ремонту не підлягає.  
  В дорожній поліції основними причинами аварій називають: перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування, недотримання дистанції, порушення правил надання безперешкодного проїзду та неправильний проїзд перехресть.

Водночас переважна більшість ДТП трапляється через необачність водіїв, тож їм вкотре нагадують бути взаємовічливими та слідкувати за тим, що відбувається на дорозі.

Комментариев: 0
Добавить комментарий