Понад тисяча жителів Тростянця підписалися під зверненням не закривати аптеку "Панацея" в лікарні

Звістка про намір Тростянецької міської ради Сумської області закрити в міській лікарні аптечний пункт “Панацея” сколихнув багатьох простих людей, які почали збирати підписи щодо відміни такого рішення виконкому. За кілька днів під зверненням поставили свої підписи 1175 небайдужих жителів громади.

Підписні листі легітимні, бо там вказані всі необхідні персональні дані кожного підписанта. Відтак - побажання мешканців Тростянецької громади відоме - залишити працювати аптечний пункт "Панацея" в Тростянецькій міській лікарні. 
Приватний підприємець Олег Бондаренко, який орендує в лікарні приміщення для аптечного кіоску “Панацея”, вже звернувся  до міського голови Ю.Бови повторно розглянути на виконкомі дане питання вже з врахуванням думки людей. Також підприємець просить врахування і рішення уряду, яке дозволяє орендарям користуватися приміщеннями навіть коли строк оренди його вже минув (постанова КМУ №634 від 27.05.22 р.). 

Не так давно міський голова Юрій Бова висловлювався з приводу користування комунальним майном в інтересах жителів територіальної громади. Міська лікарня - це також майно громади. Як міський голова, так і ті 1175 людей - всі вони є частиною громади і господарями всього комунального майна. Тому люди вважають, що місцева влада повинна рахуватися і з їхньою думкою. А побажання у людей просте - вони хочуть, щоб аптечний пункт "Панацея" і далі залишався в міській лікарні. Якщо ж мері проігнорує - значить поставить себе вище за людей. Так вважають мешканці Тростянецької громади.

Крім того, від колективу аптеки “Панацея” направлено офіційне звернення до голови Сумської обласної військової адміністрації. 
Тепер люди чекають справедливої реакції. 
Комментариев: 0
Добавить комментарий