Разом до перемоги: танкісти ЗСУ подякували рибалкам села Боромля за технічну допомогу


Кілька днів тому командир одного із військових формувань Збройних Сил України подякував колективу громадської організації "Боромлянська фішка" с. Боромля Охтирського району Сумської області за матеріальну підтримку танкістів ЗСУ. 

"Боромлянська фішка" - це громадська організація, яка об`єднує біля півтори сотні небайдужих чоловіків-рибалок. Після повномасштабного вторгнення рф в Україну, рибалки вже не раз допомагали військовим - збирали гроші на автомобіль, разом з небайдужими жителями Боромлі зносили і направляли продукти. Нещодавно надали нову допомогу - одному із танкових підрозділів. 

Як повідомив голова громадської організації Сергій Гонтаренко, учасниками організації були зібрані кошти, на які було придбано господарські інструменти та реманент. Все це вже передано бійцям, не зайвими будуть набори інструментів для обслуговування та ремонту техніки, щуруповерт, дрель, болгарка. Не забули навіть про такі, здавалося б, дрібниці, як електроди, цвяхи. 

"Хлопці щиро вдячні вам за турботу! Я всім вдячний, що долучилися" - написав в соцмережі Сергій Гонтаренко після передачі військовим допомоги. І зазначив, що такі вчинки об`єднують і надихають, посилюють високе почуття патріотизму та щире бажання допомогти, не чекаючи ніяких нагород взамін. А нагородою для всіх буде спільна перемога над російським агресором. 

Комментариев: 0
Добавить комментарий