Укрпошта розпочала передплату друкованих видань на друге півріччя 2023 року

Серед широкого переліку різних популярних видань - місцева преса, тематичні видання, періодика для розвитку дітей та багато інших цікавих видань. Серед них і найбільш популярна у Тростянці газета "Тиждень"


Газети та журнали  можна передплатити для себе, батьків або своїх бабусь та дідусів у селах. Передплата періодичних видань під час війни набуває особливого змісту, оскільки для багатьох людей, особливо пенсіонерів друковані видання, залишаються основним джерелом новин місцевого та районного масштабу. На сьогодні, більше 70% періодичних видань продовжують друкуватися та задовольняти потреби своїх читачів. 

Передплатити газети та журнали можна:

  • до 16 червня видання  загальнодержавної сфери розповсюдження;
  • до 25 червня місцеві видання.

Оформити передплату на II півріччя 2023 року можна через сервіс «Онлайн-передплата» на сайті Укрпошти, або у звичайний спосіб у поштових відділеннях та у листоноші. 

В умовах воєнного стану, онлайн сервіс є найбільш безпечним, швидким та зручним способом передплати видань. Ви можете швидко обрати із переліку загальноукраїнське чи місцеве видання та відразу оплатити вартість передплати платіжною карткою. 

Передплатники, які оформлять передплату в поштовому відділенні або через листоношу на суму від 100 гривень та більше терміном не менше ніж на 6 місяців автоматично стають учасниками акції «Я люблю передплату» та прийматимуть участь у розіграші побутової техніки. Акція триватиме до 25 червня 2023 року, включно. 

    Передплачуючи періодичні видання у нелегкий для нашої країни час ви не лише підтримуєте українську видавничу галузь, а тим самим робите свій внесок  у розвиток економіки нашої країни. 


Тож долучайтеся до передплати! А Укрпошта докладе всіх зусиль, щоб доставити пресу кожному передплатнику! 

Комментариев: 0
Добавить комментарий