Рішенням слідчого судді Тростянецького суду взято під варту наркоділка


Нещодавно слідчі поліції звернулися до Тростянецького районного суду Сумської області з клопотанням про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно підозрюваного у кримінальному правопорушенні 35-річного мешканця міста Тростянець.   

За версією слідства підозрюваний незаконно придбав наркотики і 8 березня 2023 року передав їх своєму знайомому, за що отримав від останнього грошову винагороду. Того ж дня продавець був затриманий працівниками поліції.  
Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України, за яке передбачено покарання у виді позбавлення волі  на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Підозрюваний та його захисник проти застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою заперечували та просили застосувати цілодобовий домашній арешт.

Слідчим суддею М.В.Щебаченко 10 березня було задоволено клопотання поліції, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою застосовано до чоловіка строком до 6 травня 2023 року, із правом внесення застави.
Строк на апеляцію дуже короткий - п’яти днів з дня оголошення рішення.  
Комментариев: 0
Добавить комментарий