Мешканці Тростянецької громади зібрали кошти і купили генератор для ЗСУ

З природнім зменшенням світлового періоду доби, нашим захисникам на передовій додалося нове випробування - темрява. У Тростянецькій громаді Сумської області вирішили полегшити землякам-воїнам фронтові будні, коли вони перебувають в бліндажі - дати їм електрику, купивши генератора.  

На клич волонтерів допомогти 26-й бригаді з генератором відгукнулися сотні мешканців Тростянецької громади. Люди різного віку, будинками, вулицями та особисто від себе взялися збирати гроші. На початку третьої декади січня розпочався збір коштів.
Майже кожного дня тростянецька волонтерка Ольга Отрохова розповідала про нових і нових благодійників. Традиційно швидко зібрали кошти мешканці вулиці Ірини Ярмош, разом з ними долучилися добродійники з вулиць Докучаєва, Кошового, Дачної, Сосновий Бір. Масово і активно приєдналися віряни Церкви християн віри Євангельської з вулиці Пролетарської. Також до збору долучилися жителі вулиць Радомлянської, Шевченка (буд.120Б, 120В), Трикутної та інших. Передали кошти мешканці села Ницаха. Не були осторонь працівники МП Смородине ЕЧМ-2 "Укрзалізниця". На спецрахунок відправляли кошти окремі громадяни, і місцеві, і ті, що живуть далеко - Л.В.Коробкіна, О.В.Романенко, С.В.Луценко, С.С.Бабич, Л.І.Лозова та інші. 
Наприкінці першої декади лютого необхідна сума була зібрана. Витрати за генератор та його транспортування на “передок” склали біля 36 тисяч грн. Вихідними волонтерка Ольга Отрохова "Новою поштою" генератор відправила. У вівторок у підрозділі 26-ї бригади його отримали.
- Висловлюємо усім підрозділом щиру вдячність за допомогу! Разом ми переможемо русню, разом відбудуємо спалені міста і села. Слава Україні, - написали військові тростянчанам у відповідь. 

Героям Слава!
Кожен українець сьогодні мріє про перемогу. І кожен по мірі своїх можливостей наближає її конкретними діями.
Комментариев: 0
Добавить комментарий