Мандат нардепа склала колишня соратниця Тростянецького мера

Днями склала повноваження народного депутата України відома своїми проросійськими поглядами народна депутатка Наталія Королевська. В парламенті входила до фракції нині забороненої партії ОПЗЖ. У Тростянці Сумської області ця політикиня до недавнього часу мала тісні відносини з мером Тростянця Юрієм Бовою.

За даними руху Чесно проросійська політикиня після початку повномасштабного вторгнення військ рф в Україну не брала участі у жодному засіданні українського парламенту. Жити перебралася в Обєднані Арабські Емірати, в столицю цієї країни - Дубаї. Королевська ніколи не приховувала своєї проросійської позиції – поширювала роспропаганду про радикалів та відсутність політичної волі вирішення «конфлікту» на Донбасі, Генпрокуратура України розслідувала причетність Королевської до фінансування луганських бойовиків. Крім того, політикиня фігурувала у кількох антикорупційних розслідуваннях. 

Тростянчани добре пам`ятають цю персону по її міцним дружнім стосункам з міським головою Ю.Бовою. Той якось запрошував її в Тростянець на святкування Дня міста - тоді Королевська давала гроші на оплату участі у святі однієї із зірок шоу-бізнесу. В знак подяки тростянецький мер організував для Королевської зняття зліпка її долоні, що і було зроблено і передано до музею. 

В той же рік Королевська запропонувала Юрію Бові балотуватися в нардепи від партійного списку на той час політичного проєкту проросійської нардепки – «Україна вперед». Бова погодився. Під передвиборчий штаб проросійської політсили Ю.Бова передав бізнес-цент, що належить його родині. Але народним депутатом тростянецький мер тоді так і не став - не вистачило голосів виборців. 
Комментариев: 0
Добавить комментарий