Колишня соратниця мера Тростянця проросійська політикиня Королевська склала мандат нардепа

Днями відома своїми проросійськими поглядами Наталія Королевська склала повноваження народного депутата України. До останнього часу вона входила до нині забороненої партії ОПЗЖ. У Тростянці Сумської області ця політикиня не так давно мала досить теплі відносини з мером Тростянця Юрієм Бовою.

За даними руху Чесно проросійська політикиня після початку повномасштабного вторгнення військ рф в Україну не брала участі у жодному засіданні українського парламенту. Жити перебралася в Обєднані Арабські Емірати, в столицю цієї країни - Дубаї. Королевська ніколи не приховувала своєї проросійської позиції – поширювала роспропаганду про радикалів та відсутність політичної волі вирішення «конфлікту» на Донбасі, Генпрокуратура України розслідувала причетність Королевської до фінансування луганських бойовиків. Крім того, політикиня фігурувала у кількох антикорупційних розслідуваннях. 

Тростянчани добре пам`ятають цю персону по її міцній дружбі з міським головою Ю.Бовою. Той навіть запрошував її в Тростянець на святкування Дня міста. За нашою інформацією, тоді Королевська давала гроші на оплату участі у святі однієї із зірок шоу-бізнесу. В знак подяки тростянецький мер організував для Королевської зняття зліпка її долоні, що і було зроблено і передано до музею. 

В той же рік Королевська запропонувала Юрію Бові балотуватися в нардепи від партійного списку на той час політичного проєкту проросійської нардепки – «Україна вперед». Бова погодився. Під передвиборчий штаб проросійської політсили передав бізнес-цент, що належить родині Бови. Але народним депутатом тростянецький мер тоді так і не став - не вистачило голосів виборців. 
Комментариев: 0
Добавить комментарий