Завдяки допомозі підприємиці з Тростянця у бліндажі земляка ЗСУ тепер стійкий інтернет

Приватна підприємиця з Тростянця Сумської області Інна Борисенко нещодавно отримала персональну подяку від земляка, бійця ЗСУ Олександра Глинського за коштовний і дуже важливий для всього їхнього підрозділу, подарунок, який тепер забезпечує кожного бійця навіть у бліндажі стійким Інтернетом

Ось як захисник сам описав ситуацію, в якій йому допомогла землячка.  

“Останнім часом ловлю себе на думці, що добре, коли є люди, які допомагають. Раніше вичавити з себе прохання, для мене було якось соромно, звик розраховувати тільки на себе. Тепер часи такі, що доводиться звертатися до інших. Сьогодні моя землячка Інна Борисенко передала для мого бліндажу систему підсилення зв'язку за доволі немалу суму.  Суть потреби в цій "штуці" така, що коли заходиш в бліндаж, то повністю зникає мобільний зв'язок і Інтернет. Так от даний пристрій дає змогу роздавати вайфай в бліндажі на мобільні пристрої, а значить всі, хто в середині, будуть на зв'язку. 
Інколи мені дорікають тим, що я пишу про тих хто допомагає, я ж у свою чергу впевнений, що добрі справи варті того, аби за них дякувати публічно. Колись війна скінчиться нашою перемогою, колись люди вигадають історії, як вони допомагали здобути ту перемогу і тільки соцмережі з датами будуть суворими свідками, хто справді допомагав коли було треба, а хто вигадав історію, коли вже було все скінчено”, - написав у своїй сторінці в фейсбук Олександр.

В соцмережах під інформацією відразу з`явилося чимало коментарів. 
"Це дуже важлива допомога нашим захисникам", - коментує Нанна Кравченко. 
"Молодець Інно. Сашко, тобі і твоїм побратимам здоров'я міцного, Божої допомоги та якнайшвидшої перемоги", - пише Наталія Денчик. 
"Круто! Молодець Інно! Олександре, поділись, як прилад в роботі? Я теж збираюсь такий купити, цікаво, як він в бліндажі?" - звертається Володимир Зозуля.


Комментариев: 0
Добавить комментарий