Юні тростянчани збирають гроші на бронежилети і каски для бійців ЗСУ

Підтримують наших військових у боротьбі проти ворога не тільки дорослі, а й маленькі українці. Група підлітків з міста Тростянець Сумської області на своїй рідній вулиці влаштували торговий настил, з якого продають перехожим різні штучні товари. На виручені гроші планують закупити кілька бронежилетів та касок для бійців ЗСУ.

Родіон, Олександр, Данило, Кристина, Андрій, Матвій… Діти навчаються в середніх класах місцевої школи, а вже вчиняють цілком дорослі вчинки. Причому, не вперше. Все літо діти на своїй вулиці організували дитячий блок-пост. А зараз – у сонячну погоду, після уроків  заробляють на торгівлі, збирають гроші для української армії.

На імпровізованому торговому настилі різні товари – від власноруч виготовлених у національних кольорах гумових браслетиків, що одягаються на руку – до шоколадок чи пакетика корму для котів. Є тут і деякі вироби. Ціни на товар встановлюють самостійно – щоб повернулися витрачені гроші плюс допомога військовим.

Батьки дітей були не проти такого починання. Перехожі такі вчинки називають дитячим подвигом і залюбки купують виставлені на продаж речі або просто дають дітям гроші.

  • Нам треба виграти війну, і ми хочемо допомогти нашим військовим у цьому, - кажуть в один голос діти.
Комментариев: 0
Добавить комментарий