У Тростянці презентація поштової марки співпала з відновленням роботи нового поштового відділення

На цьому тижні у Тростянці Сумської області запрацювало нове відділення "Укрпошти". Раніше воно перебувало на привокзальній площі. Але за місяць ворожої окупації російські варвари його настільки понищили і зруйнували, що відновленню воно вже не підлягало. 

І ось на цьому тижні по вулиці Набережній, 2, також неподалік залізничного вокзалу, поруч з міським ринком, поштовики відновили обслуговування клієнтів у новому, просторому, світлому приміщенні. Працює відділення із понеділка по п'ятницю з 8:00 до 18:00, у суботу з 9:00 до 14:00, неділя - вихідний. Тут є всі умови для обслуговування клієнтів, яким надаються всі види послуг, які надавалися раніше. Простора зала і для роботи листонош. 


 
Так збіглося, що відновлення роботи відділення співпало з презентацією поштової марки “Добрий вечір ми з України”. Завідуюча відділення Ольга Нечаєва демонструє презентативний блок марок – його вартість коливається  від 108 до 329 гривень. В наявності і сувенірна продукція.

Нагадаємо, що перед цим поштовики презентували ще дві поштові марки “русскій воєний корабль іді …” и “русскій воєний корабль… ВСЬО!”, які справили справжній фурор. Очевидно, що і марка “Добрий вечір ми з України” матиме таку ж популярність, коли охочі вишикувались у черги, аби її придбати.

Комментариев: 0
Добавить комментарий