Кирило Тимошенко на Сумщині знайомиться з відновленням об’єктів цивільної інфраструктури, що постраждали від агресії рф

Заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко перебуває із робочою поїздкою в Сумській області. Інспектується робота по відновленню об'єктів цивільної інфраструктури Сумщини, які постраждали від російської агресії. В цій поїздці беруть участь і посадовці області на чолі з керівником Сумської обласної військової адміністрації Дмитром Живицьким.

В Ромнах відвідали загальноосвітню школа №7, яка активно готується відкрити двері для школярів. Тут ремонтуються комунікації, облаштовуються кабінети та все, що потрібно дітям. Але головне – це безпека! В школі є укриття облаштоване двома виходами та навігацією. Функціонують всі мережі та система оповіщення. Створено запас води та медикаментів. В укритті встановлені меблі та підключено Інтернет.

А ось у селі Бишкінь Сумського району внаслідок вторгнення російських військ було зруйновано міст через річку Псел. Через обʼїзд зруйнованого мосту час дороги від міста Лебедин до Сум збільшився майже вдвічі. Також було порушене сполучення інших громад з обласним центром. 

Тепер тут відновлюється мостовий перехід довжиною 200 метрів, що складається з 11 прогонових будов. Зруйновані та пошкоджені елементи конструкцій замінять, зараз триває демонтаж. Планується відновлення сполучення мостом до кінця серпня.

Комментариев: 0
Добавить комментарий