У Тростянці нужденних запрошують на благодійні обіди

Благодійна організація «Гуманітарний штаб Тростянець», що діє в місті Тростянець Сумської області, з наступного понеділка планує годувати безкоштовними обідами малоімущих земляків. Ініціатором виступає відомий у Тростянці волонтер Мирослав Шило. Він уже розповсюдив у соціальних мережах звернення, де коротко виклав свою ідею.

За його словами, роздача «живих гарячих обідів» - це цільова допомога найменш захищеним верствам населення Тростянецької громади.

  • Будемо допомагати пенсіонерам, інвалідам, малозабезпеченим, багатодітним, - говорить Мирослав Шило. – Ми у себе в ресторані готуємо безкоштовні обіди, які будемо видавати у себе ж на території.

Роздача благодійних обідів триватиме щодня упродовж 2-3 годин. Щодо кількості таких обідів, то вона буде врегульована упродовж кількох наступних днів з початку акції, як то кажуть, «у робочому режимі» - відповідно до запитів людей.

Щоб отримати таку допомогу потрібне посвідчення, яке підтверджує пільговий соціальний статус людини. Буде складений список бажаючих харчуватися.
До речі, для Мирослава Шила ця справа не нова. І в мирний час на базі свого ресторану він організовував безкоштовні обіди для нужденних. 
Комментариев: 0
Добавить комментарий