Жителі окупованого Тростянця останній хліб ділять по братськи

Через постійні ворожі обстріли важливої для міста Тростянець Сумської області інфраструктури, чи не по всьому місту відсутня електрика. Через це майже не випікається хліб. 

Більшість пекарень закриті, а ті, що діють, через перебої зі світлом та відсутністю сировини, більше простоюють, ніж працюють. Справжніми своїми рятівниками в цій ситуації тростянчани називають пекарів закладу громадського харчування «Круглий двір» і їхнього керівника - підприємця Мирослава Шила, колектив якого з перших днів війни випікає і безкоштовно роздає хліб людям. Чим більші труднощі виникають в їх роботі, тим самовідданіше вони їх долають. Не стало електропостачання - запустили генератор, закінчилась сировина – домовились з харчовиками «Монделіс». І хоча  обсяги зменшились, люди щодня отримують головний продукт. 

В одній черзі стоять і пенсіонери, і колишні директори підприємств, і робітники, і службовці. Війна зрівняла всіх. Але якщо ще кілька днів тому тут давали на руки по буханцю, то тепер, аби вистачило якомога більшої кількості родин, роздають по пів хлібини.

Але люди не ремствують. Розуміють труднощі. Перебуваючи в нестерпному ворожому аду, мешканці сподіваються, що наші війська якнайскоріше викурять окупантів з Тростянця, а ще - на гуманітарну допомогу, без якої постраждалим від війни людям сьогодні дуже важко.
Комментариев: 0
Добавить комментарий