Рекорд марафонця з Боромлі увійшов до книги рекордів України

Національний Реєстр рекордів України нещодавно випустив друковане видання – книгу рекордів України, встановлені за останні кілька років. Серед пів тисячі рекордсменів, про кого в цьому виданні пишеться, є і розповідь про Сергія Проневича – марафонця з Боромлі Сумської області.

Час від часу працівники Реєстру друкують велику книгу з усіма дивовижними рекордами українців. В цьому виданні їх рівно півтисячі. Усі вони проілюстровані рідкісними фотографіями з місця фіксації рекордів. Одна з сторінок в цій книзі розповідає про спортсмена з Боромлі Охтирського району Сумської області Сергія Проневича.


Нагадаємо, наш земляк став героєм XVI-го Міжнародного марафону, що відбувся в місті Біла Церква. Він не переміг у забігові, але був першим з українських спортсменів, хто подолав 42 км 195 м в повній екіпіровці військового українського солдата. Після фінішу С.Проневичу видали сертифікат Національного Реєстру рекордів України за підписом відомого спортивного журналіста та Президента цього Реєстру Валентина Щербачова. 


У Києві вже презентували нове видання з незвичними рекордами українців. Крім спортивних, у книзі описується і багато інших рекордів. Приміром, наймасовіше одночасне приготування десерту онлайн, найбільша кількість набивань м’ячика для настільного тенісу торцем ручки тенісної ракетки, забіг на лопатках з використанням рухомої платформи, наймасовіша дегустація еклерів на швидкість та інші.


Цьогорічний тираж книги становить 10 тисяч. Видання вже поступило у вільний продаж. По одній книзі поштою переслали і всім рекордсменам. Отримав її і Сергій Проневич, який тепер за свій унікальний рекорд став упізнаним по всій Україні.

Комментариев: 0
Добавить комментарий