У Тростянці "з нуля" будують водогони на двох вулицях

У Тростянці Сумської області найближчим часом планують завершити будівництво двох нових водопроводів на вулицяхде раніше взагалі не було централізованого водопостачання. Долучився до реалізації важливого проєкту народний депутат України Микола Задорожній, який зумів залучити половину кошторисної вартості об`єктів - 1,3 мільйона гривень із Фонду соціально-економічного розвитку.


Нині на вулицях Пушкіна і Герцена тривають будівельно-монтажні роботи. Не всі з мешканців висловлюють задоволення ходом зазначених робіт. Темпи могли бути і швидшими. Але, тим не менше, всі розуміють, що після виконання всіх робіт більше 200 домоволодінь будуть забезпечені якісною питною водою, чого вони до цього не мали. А значить, покращаться соціально-побутові умови місцевих жителів, підвищиться санітарно-гігієнічний рівень в мікрорайоні, знизяться показники захворюваності населення, осучасняться можливості використання побутової техніки для ведення домашнього господарства тощо.

- Вирішення комунальних проблем я вважаю своїм пріоритетним завдання в окрузі. То ж і надалі потрібно будувати і реконструювати водогони, щоб усі жителі 162-го виборчого округу мали якісне водопостачання і були здоровими, – підкреслив Микола Задорожній.

Комментариев: 0
Добавить комментарий