В домашньому дербі «Тростянець» втрачає три очки

18 вересня відбувся черговий матч 9 туру другої ліги ПФЛ. ФК «Тростянець» на стадіоні ім. Куца приймав команду «Вікторія» з Миколаївки. Дербі для господарів виявилося провальним.
 
З перших хвилин гості взяли ініціативу в свої руки, нав’язавши боротьбу і гострий пресинг на полі. Небезпечно діяли в штрафному майданчику, прицільно «стріляли» по воротам. Натомість у тростянчан цього разу нічого не виходило. Чи то похмура погода з дощем вплинула, чи належно не настроїлись на дербі.
Ще більше ускладнилось становище господарів, коли на 42 хвилині через перебір жовтих карток був змушений достроково покинути поле гравець «Тростянця» Менжинський. Дивно, але півзахисник примудрився заробити два «гірчичника» впродовж 5 хвилин. Тож кінець першого тайму і весь другий довелося грати у меншості. Довелося міцно «закритися» на своїй половині поля і сподіватися, що збережуть свої ворота недоторканими.

І це у господарів виходило до 78 хвилини. Активні дії миколївців змусили суперника грубо помилитися. Нападник «Вікторії» Лозовий увірвався з лівого флангу у штрафний майданчик, гостро пробив і м’яч після серії рикошетів опинився в ногах Ул`янова. Захисник «Вікторії» прострілив у штрафну і там м`яч від захисника тростянчан зрізався у свої ворота: 0 -1.
З таким рахунком матч і закінчився. Команді з Миколаївки після зміни тренера нарешті вдалося заробити 3 очка.  А ФК «Тростянець» їх втратив.
Уже через тиждень наші футболісти зіграють на домашньому стадіоні проти одеської «Реал Фарми».
Після цієї поразки команда з Тростянця опустилася на 13 місце з 11 очками, які мають ще три команди групи.
Наступного туру ФК «Тростянець» очікує ще одне дербі – цього разу виїзне в Сумах проти однойменного клуба.
Комментариев: 0
Добавить комментарий