Головою Тростянецького районного суду став уродженець Лебедина

10 вересня у приміщенні Тростянецького районного суду Сумської області відбулися збори суддів, на порядку денному яких було обрання голови суду. Відповідно до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" голова суду обирається на посаду строком на три роки, але не більше, як на строк повноважень судді. За результатами таємного голосування на посаду голови Тростянецького районного суду обрано суддю Огієнка Олександра Олексійовича. 

О.О.Огієнко родом з Лебедина. Навчався на факультеті підготовки професійних суддів Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю "Правознавство". У червні 2011 року він закінчив цей навчальний заклад, здобув кваліфікацію юриста. 
Трудову діяльність, пов'язану з судовою гілкою влади, розпочав у 2005 році у Лебединському районному суді Сумської області. Працював там на посадах старшого секретаря, помічника судді та помічника голови суду.
7 липня 2020 року Указом Президента України №268/2020, Огієнка Олександра Олексійовича призначено на посаду судді Тростянецького районного суду Сумської області. 10 липня того ж року його зараховано до штату Тростянецького районного суду, а 28 липня 2020 року він приймає присягу судді.
О.О.Огієнко одружений. Має трьох дітей. На даний час проживає у м. Лебедин.
Першими, після обрання, нового голову суду привітали його колеги по колективу районного суду, які побажали йому невичерпної енергії, витримки, наснаги та досягнень у професійній діяльності.
Також варто зазначити, що у зв'язку з відставкою судді Тростянецького районного суду Сумської області Линник О.С., усі судові засідання під її головуванням, які призначені після 7 вересня 2021 року, будуть перенесені. Після проведення повторного автоматизованого розподілу справ між суддями, усі учасники судових процесів будуть заздалегідь повідомлені про нову дату і час розгляду справ. 
Комментариев: 0
Добавить комментарий