Антикорупціонер хоче стати заступником мера-корупціонера

На початку вересня Тростянецька міська рада Сумської області на своєму веб-сайті повідомила, що шукає на вакантну посаду заступника міського голови з гуманітарних питань людину, відповідальну, ініціативну, врівноважену, яка вміє працювати в команді і має бажання розвиватися.

Очевидно, що прочитав цю інформацію і Олександр Глинський, нині чиновник Охтирської райдержадміністрації. Зваживши свої можливості, вищу освіту, немалий досвід роботи в органах влади, він вирішив: спробую.  
- Бова шукає заступника. Подав сьогодні офіційно заяву, що хочу бути його замом, - написав на своїй сторінці в Фейсбуці Олександр Глинський.
Документи, які підтверджують його статус і освітньо-кваліфікаційний фах, в порядку. Нещодавно в Тростянецькій мерії могли в цьому пересвідчитися. Адже документи на О.Глинського були туди направлені в рамках судової справи, яка нині триває в Сумському адміністративному суді, де сторонами спору є Олександр Глинським і ... Тростянецька міськрада.
А ще претендент на посаду зама тростянецького мера має статус викривача корупції, чим він займався, працюючи не так давно в Сумській ОДА. Тому йому по закону навіть не можуть відмовити в прийнятті на роботу. А враховуючи що мер Ю.Бова з 15.02.2012 р., за скоєне тоді корупційне правопорушення, перебуває в Єдиному Державному реєстрі ... корупціонерів, то можна уявити, як працюватиметься цьому тандему, якщо він справді відбудеться.

Комментариев: 0
Добавить комментарий