У Києві в патріотичному забігу на честь захисників України атлет з Боромлі здобув срібну медаль

Минулої суботи вулицями Києва близько тисячі учасників брали участь у Всеукраїнському забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України», що проводився до Дня пам’яті захисників України. Друге місце і срібну медаль на дистанції 10 кілометрів виборов відомий стаєр з Боромлянської ОТГ Сумської області Сергій Проневич.

Нашого земляка на патріотичний захід було запрошено не тільки як відомого спортсмена, а й як атлета, який встановив патріотичний рекорд - у жовтні 2019-го на XVI-му Міжнародному марафоні в місті Біла Церква він подолав 42 км 195 м в повній екіпіровці військового солдата. Тоді рекорд С.Проневича було офіційно занесено до «Книги рекордів України». 

І ось чергове спортивне і патріотичне  досягнення нашого атлета - друге місце на всеукранських змаганнях.

  • Для мене велика честь брати участь у цьому патріотичному заході, бо біжу за воїнів, у пам'ять про наших полеглих захисників та за перемогу у російсько-українській війні. Велика шана хлопцям і дівчатам, які і зараз на передовій. Пам’ятаємо, шануємо наших героїв, – сказав Сергій Проневич після отримання нагороди.

Треба сказати, що на п`єдестал наш земляк піднявся з прапором його рідної батьківщини – села Боромля, чим висловив вдячність за ту підтримку з боку сільської територіальної громади, яка надає йому для підготовки та участі у різних стартах.

Комментариев: 0
Добавить комментарий