Чотири пенальті за гру не врятували тростянчан від поразки на виїзді

Відбулися чергові матчі у другій лізі групи «Б» чемпіонату України з футболу. У п`ятницю у шостому турі ФК «Тростянець» грав на виїзді у Нікополі проти команди «Скорук» з містечка Томаківка.

Перший тайм в цілому більше вдався тростянчанам. Хоча й без гостроти в атаках і за рівної боротьби, але саме вони першими повели в рахунку. На останній хвилині першого тайму рефері фіксує гру рукою у томаківнців у власному карному майданчику і - пенальті. Його чітко реалізував Сліпухін.

У перерві господарі провели дві заміни. Але це спочатку більше зіграло на руку гостям, які на початку другого тайму подвоюють рахунок – Ільченко реалізував вихід сам на сам. 0:2. 

Не кожна команда може знайти в собі сили переломити хід гри у настільки невдалому для себе матчу. Але «Скорук» зумів. За якихось три хвилини нікопольчани просто таки перевернули гру. Спочатку Малиш заробляє пенальті і Волков бездоганно виконує 11-метровий удар, а невдовзі Боженар прийняв передачу з флангу від Лаптєва і потужно пробив у верхній кут – м’яч від поперечини опустився за лінію воріт, після чого і вилетів в поле – 2:2.

Далі йшла обопільно гостра гра, а розв’язка наступила за лічені хвилини до фінального свистка. Спочатку за голову довелося схопитися скоруківцям. На 86-й хвилині матчу рефері призначає другий пенальті у ворота господарів, помітивши поштовх суперника після навісу кутового. Дуель Сліпухін – Осадчук виграє 19-річний голкіпер, який відбиває пенальті у самий ключовий момент зустрічі.

Тепер вже психологічна перевага була на боці «Скорука». Вже за хвилину гості залишаються у меншості за відверто грубий фол капітана тростянчан Сосєдка. А невдовзі простріл у своїй штрафній рукою перериває захисник «Тростянця». І арбітр призначає четвертий за гру пенальті. Вирішальний удар Волкова під поперечину було виконано бездоганно, без шансів для Хмеловського. 

3:2. «Тростянець» програє, виграючи за ходом матчу два м’ячі.

Комментариев: 0
Добавить комментарий