Боромля відзначить День Незалежності України ювілейним фестивалем про українське село

22 серпня у селі Боромля Сумської області пройде ювілейний ХХX-й Всеукраїнський сільський фестиваль мистецтв «Боромля», присвячений 30-й річниці Незалежності України.

Фестивальні фанфари знову кличуть зірок естради в українську глибинку, на зустріч з людьми, які вирощують хліб та іншу сільгосппродукцію, на єдиний в Україні мистецький фестиваль про українське село.  Організаторами свята виступають Боромлянська ОТГ та Асоціація діячів естрадного мистецтва України. Своє сприяння надають Сумська обласна державна адміністрація та Охтирська РДА. 


В рамках фестивалю пройде  Всеукраїнський  конкурс на краще виконання творів про українське село, переможці якого виступлять на заключному гала-концерті. Традиційно журі  конкурсу очолює голова художньої ради та художній керівник фестивалю «Боромля», заслужений діяч мистецтв України, поет-пісняр Віктор Герасимов. Ведучою фестивалю буде заслужена артистка України Лариса Недін.


До Боромлі з`їдуться майстри пісенної творчості з різних куточків України. Заключний гала-концерт відбудеться під відкритим небом на сільському стадіоні. На сцену вийде немало відомих виконавців, як-то народні артисти України Олександр Василенко, Оксана Нестеренко, Олег ДзюбаТакож глядачів розважатиме кавер-гурт «Dance Band» та театр вогню з Сум «GFC».


Організатори  гарантують всім глядачам піднесений настрій і насолоду від пісні про українське село.
Комментариев: 0
Добавить комментарий