Дванадцять протоколів про корупцію мера Тростянця суд об`єднав в одне провадження

Тростянецький районний суд Сумської області розпочав розгляд справи про корупційні правопорушення, в яких підозрюється міський голова Тростянця Ю.А.Бова. Головує суддя О.С.Линник. 

   22 червня своєю постановою вона об’єднала усі 12 справ, що надійшли від Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України в Сумській області, в одне провадження під номером 588/1007/21.

   Тростянецький міський голова обвинувачується у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією, відповідальність за які передбачена частинами 1 та 2 статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення. У протоколах про адміністративні правопорушення мова йде про те, що за версією особи, яка склала протоколи, міський голова м. Тростянець уклав договори з громадською організацією «Спорт Тростянеччини» в умовах реального конфлікту інтересів, і про який не повідомив відповідно до статті 28 Закону України «Про запобігання корупції». Нагадаємо, керівником ГО "Спорт Тростянеччини" є син міського голови Руслан Бова, який також є і депутатом Тростянецької міської ради. 
   Чергове судове засідання у цій справі призначено на 8 липня цього року на 14-у годину.
Комментариев: 0
Добавить комментарий