Тростянецькі депутати допомагають людям вирішувати проблеми на їхніх вулицях

У багатьох місцевих депутатів їхня робота у владі обмежується участю в діяльності різних комісій, просиджуванням в якості почесних гостей у різних «президіях» та голосуванням на сесіях. А ось народні обранці Тростянецької міської ради Інна Борисенко та Олександр Кетов своїм прикладом доводять, що на першому плані у депутата має бути вирішення конкретних суспільно-значимих проблем виборців – простих людей, де ті живуть і працюють.

Нещодавно саме після їхніх депутатських звернень до Тростянецької міської ради та комунальних служб, на деяких вулицях міста з`явилися нові ліхтарі, як-то на вулицях Луніна і Зарічній міста Тростянець. Роботи виконали працівники комунального підприємства «Чисте місто». Люди вдячні за встановлені нові ліхтарі. А на іншій вулиці, де важко було не те що пройти, а й проїхати – вулиці Боєва, комунальники провели вирівнювальні роботи покриття дороги. Не було б звернень депутатів – невідомо ще скільки потерпали б люди від вуличних негараздів. 


«Щиро вдячні заступнику начальника КП "Чисте місто" Самодаю Ю.В. та міській раді за те, що позитивно відреагували на наші депутатські звернення щодо встановлення ліхтарів та грейдерування вулиць», - написали обидва депутати на своїх сторінках в Фейсбуці.

Обидва депутати представляють опозиційну в Тростянецькій міськраді фракцію «Наш край», часто на сесіях висловлюють критику та думки, які не співпадають з позицією керівництва ради. Але це не заважає їм тримати руку на пульсі життя простих людей і через власний статус депутатів вирішувати людські проблеми, які важливі для багатьох.  

- Я вважаю, що не варто чекати, доки хтось зверху прийме рішення, коли і яку саме проблему настав час вирішувати в тому чи іншому селі, на тій чи іншій вулиці, - говорить депутатка Інна Борисенко. – І якщо у простих людей не виходить «пробити» бюрократичні мури для вирішення якоїсь проблеми у їхньому будинку, на вулиці, в селі чи місті, то якраз тут і час підставити своє плече нам – депутатам. Люди нас обрали для наведення ладу, а не щоб ми почивати на якихось там лаврах.

Комментариев: 0
Добавить комментарий