В Тростянецькому лісгоспі “горів” цех переробки

На щастя, пожежа була не справжньою. У рятувальників і працівників підприємства 31 травня на базі ДП «Тростянецький лісгосп» відбулися спільні навчання.  

За тактичним задумом, у приміщенні цеху з переробки деревини виникла пожежа. Інженер з охорони праці сповістив про подію керівництво підприємства та мысцеву службу порятунку.

Відповідальні особи організували евакуацію всіх працівників у заздалегідь визначене безпечне місце. Тим часом добровільна пожежна дружина продемонструвала свої дії по локалізації пожежі. Їм на допомогу прибув підрозділ 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини, який провів ліквідацію умовної пожежі.

Після завершення операції з "гасіння" учасники навчань обговорили особливості користування первинними засобами пожежогасіння та які правила пожежної безпеки необхідно суворо виконувати на об’єкті. Подібні навчання рятувальники організовують систематично, це дає можливість усім учасникам відпрацювати дії необхідні під час оперативного реагування у разі виникнення реальної надзвичайної ситуації.
Комментариев: 0
Добавить комментарий