У Тростянці взято під варту підозрюваного, який до смерті побив свою співмешканку

Кілька днів тому за клопотанням слідчого Тростянецького відділення поліції Сумської області було застосовано запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до мешканця Охтирського району.   

Своє клопотання поліція мотивувала тим, що слідчим відділенням розслідується кримінальне провадження відносно 44-річного чоловіка, який підозрюється у тому, що у період часу із 12 по 13 травня 2021 року, перебуваючи за місцем свого проживання у с. Боромля Охтирського району, умисно наніс численні удари ногами та руками по тулубу та голові своїй співмешканці. Від заподіяних жінці тяжких тілесних ушкоджень, вона померла.

13 травня чоловіка затримали, а наступного дня йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (спричинення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілої).

14 травня суддею Тростянецького суду О.О.Огієнко було задоволено клопотання слідчого щодо запобіжного заходу для підозрюваного у вигляді тримання його під вартою строком до 11 липня 2021 року, без права внесення застави. Своє рішення суддя мотивував можливими ризиками ухилення підозрюваного від органів досудового розслідування, впливу на свідків, знищення речових доказів та інших способів неналежної процесуальної поведінки.

Комментариев: 0
Добавить комментарий