Минулорічний чемпіон Сумщини з футболу ФК "Тростянець" в цьому сезоні зосередиться виключно на національній першості

Минулорічний чемпіон і володар кубку Сумської області з футболу ФК "Тростянець" в нинішньому сезоні вже не гратиме в чемпіонаті області. Керівництво клубу вирішило всі зусилля зосередити на дограванні чемпіонату України серед аматорів, щоб з осені вже виступати в другій лізі серед професіоналів.
  
 Рішення подавати заявку на реєстрацію до другої ліги прийняте. Команда вже пройшла акредитацію. Як і стадіон імені Володимира Куца, який отримав перший рівень готовності, що дає право грати на ньому матчі УПЛ.
   Посилюється команда і виконавцями - як українськими, так і легіонерами. Так, 21-річний нігерієць Генри Пааго вже грає в основному складі в чемпіонаті серед аматорів. На Сумщині він не новачок - виступав за ФК "Суми", перед цим грав за Ромни. Готується ще один чорношкірий легіонер - Бамба Шеік Ібрахім, теж нападник. Поки що на лавці запасних  вірменин Ашот Гукасян, це нападник. Семен Даценко запрошений з Полтави. Є у складі поповнення і з своїх - вихованець місцевої школи тростянчанин Станіслав Деревинський.

   Весняний сезон ФК "Тростянець" дограє в чемпіонаті України серед аматорів, де в третій групі посідає восьме місце з 12 команд. В останній грі, яка відбулася в суботу 17 квітня, тростянчани на своєму полі приймали ФК "Полтава" і програли з рахунком 0:2. Обидва голи були пропущені ще в першому таймі і відігратися господарям так і не вдалося. Очевидно, що тільки-но награється командна гра з нових футболістів. 
   Втім, націл на національний рівень не означає, що не буде ігор з місцевими командами. Пограти доведеться. Спочатку наприкінці квітня відбудеться матч розіграшу кубку Геннадія Свірського, де зіграють кращі команди першої і вищої обласних ліг Сумщини минулого сезону. Це буде гра між ФК "Тростянець" та ФК "Аванганрд" з Білопілля. Відбудеться вона у Тростянці.
Потім ще буде матч суперкубка між "Тростянцем" і "Колосом" з Северинівки.
І наприкінці серпня ФК "Тростянець" стартуватиме у розіграші Кубка України. Це буде 1/64 фіналу.

А далі вже буде друга професійна ліга чемпіонату України.
Комментариев: 0
Добавить комментарий