Чорношкірі футболісти гратимуть за ФК "Тростянець"

Те, що за ФК «Тростянець» не грають тростянчани – це вже звичне явище для наших уболівальників. Але цього сезону присутністю легіонерів Тростянецька міська рада планує здивувати спортивну спільноту ще більше – сьогодні на перегляді у ФК «Тростянець» відразу троє чорношкірих гравців.


Цих хлопців вже могли бачити і на стадіоні, і на наших вулицях. Запитують люди, чи правда. Запитали про це на останній сесії міськради і в міського голови Ю.Бови.

  • Так, троє чорношкірих гравці тренуються в нашій команді, - підтвердив мер, який предметно контролює футбольний клуб, а його син Руслан посідає в ньому офіційну посаду – начальник команди.

То ж, скоріш за все, і цього сезону з тростянецького в «ФК «Тростянець» буде тільки назва. В минулому сезоні в заявці на чемпіонат області можна було знайти лише двох місцевих футболістів в ФК "Тростянець" – нападник Віталій Івахненко та захисник Артем Мусієнко.

Коли у Ю.Бови запитали, чому так мало своїх, він сказав:

- У Тростянці немає кому грати, тому ми вимушені шукати інших.

Тому і шукають скрізь. Починаючи з Охтирки, де після розпаду "Нафтовика" залишились незайняті футболісти, а також в інших містах Сумської і не тільки області. Зараз на перегляді в ФК "Тростянець" перебувають троє чорношкірих спортсменів. Зрозуміло, що за мінімалку і оплату в національній валюті такі гравці в футбольні клуби не приходять.

Між тим, футбол з Тростянецького бюджету щороку «з`їдає» не один мільйон. Так, на утримання двох футбольних команд в міському бюджеті в статті "Підтримка спорту вищих досягнень та організацій, які здійснюють фізкультурно-спортивну діяльність в регіоні", на цей рік передбачені 11 млн. 354 тис. грн. Додамо до цієї цифри 34,7 млн. вже використаних на реконструкцію стадіону ім. Куца, ще 11 млн. грн. буде потрачено на реконструкцію стадіону в цьому році. Плюс – нещодавно пообіцяли ФК ще й новий комфортабельний автобус (сьогодні футболісти їздять на БУСі).

То про розвиток якого футболу ми дбаємо? Зрозуміло, не свого. Хоча на словах декларуємо зовсім інше. А потім перемоги видаємо за тростянецькі.

Комментариев: 0
Добавить комментарий