Тростянецьких "нашокраївських" депутатів персонально подякували лідери партії

Листи-подяки отримали днями місцеві депутати, обрані від партії «Наш край» до Тростянецької міської і Охтирської районної рад. Голова цієї політичної сили Андрій Деркач і три його співголови – Олександр Мазурчак, Антон Кіссе та Сергій Шахов, дякували місцевим депутатам за активну участь у виборчій кампанії і здобуті в ній позиції – серед переможців. Один з таких листів виклала на своїй сторінці в Фейсбук голова фракції "нашокраївців" у Тростянецькій міській раді Інна Борисенко.

Зокрема в листах говориться: «Ці вибори засвідчили – «Наш край» іде правильним шляхом... Ми разом з вами виросли з молодої партії у потужну всеукраїнську політичну силу, яка об`єднала  фахівців та кваліфікованих управлінців… Люди обрали Вас, щоб Ви відстоювали їхні інтереси та розвивали рідний край. Вони очікують від депутатів відстоювання справедливих тарифів, прозорої роботи, підзвітної громаді, та рішень, спрямованих на покращення медицини і захищеності людей…».

Лідери партії поруч з подякою наголосили і на тому, що тростянецькі «нашокраївці» завжди можуть розраховувати на фахову підтримку з боку партії та її керівництва. 

Разом з листами подяки депутати отримала номерні посвідчення народного обранця від політичної партії «Наш край», підписані головою центрального виконавчого комітету партії О.Мазурчаком, та нагрудні значки.

Комментариев: 0
Добавить комментарий