Водій вчинив ДТП та втік з місця події

11 жовтня до чергової частини Тростянецького відділення поліції надійшло повідомлення зі служби «102» про те, що в місті Тростянець по вулиці Луніна сталася дорожньо-транспортна пригода, а саме автомобіль з’їхав з дороги, є травмовані.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції та бригада швидкої допомоги. Виїздом на місце пригоди встановлено, що 40-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «GEELY», не впорався з керуванням та допустив з’їзд у кювет. В результаті ДТП двоє чоловік отримали травми: 32-річний пасажир автомобілю отримав тілесні ушкодження у вигляді забою грудної клітки та після надання медичної допомоги відпущений додому, а 22-річний пасажир, який отримав закритий перелом ключиці, госпіталізований до лікарні. 

Крім цього було встановлено, що водій, після скоєння дорожньо-транспортної пригоди втік з місця події. Наразі правоохоронці встановили місце знаходження чоловіка, який кермував транспортним засобом та встановлюють всі обставини скоєння даного злочину.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ст.. 286 ч. 1 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження), проводиться досудове розслідування.


Комментариев: 0
Добавить комментарий