Коронавірус, як детектор … брехні

Два місяці повного припинення роботи бібліотечних закладів, виявляється, аж ніяк не вплинули на зростання кількісних показників їх … відвідуваності. Небувалим ростом зростання кількості абонентів за час пандемії похвалився міський голова Ю.Бова на останній сесії міської ради, коли у своєму виступі розповідав про зроблені ремонти в бібліотеках міста. І тут мер видав:

  • Кількість абонентів центральної міської бібліотеки, незважаючи на те, що було два місяці коронавірусу, і вона була взагалі зачинена, не працювали бібліотеки, так от кількість людей, які записалися в центральну бібліотеку з 1836 стало 3406 читачів, з них дітей – було 750, а стало 2018. Наші діти пішли в бібліотеки, - хвалився Ю.Бова. 

То ж питання: як змогли під час пандемії, коли бібліотека була зачинена і не працювала, прийти до закладу, записатися і взяти собі книжку 1570 нових абонентів, з яких 1268 – діти??? 

Очевидно, йдеться про приписки, якими, за відсутності читачів, під час пандемії і займалися бібліотекарі, видавши для мера «на гора» необхідні йому красиві цифри для піару.
Комментариев: 0
Добавить комментарий