Павло Роженко став заступником у голови Тростянецької РДА Володимира Бурлаки

У голови РДА від сьогодні новий заступник - Павло Роженко. Незважаючи на порівняно молодий вік – 1981 р.н. -  у владі він вже давно, знайома йому і робота  заступника голови РДА, не раз її обіймав.

Найбільше Павла Роженка знають в районі, як гуманітарія – директор школи, начальник районного відділу освіти. В апараті Тростянецької райдержадміністрації працював заступником з гуманітарних питань, першим заступником. 

У 2013 році Павло Роженко входив до Національного списку кадрового резерву «Нова еліта нації». Тепер він допомагатиме управляти справами в районі Володимиру Бурлаці. 

У вівторок 7 липня очільник райдержадміністрації підписав розпорядження №29К про призначення свого зама. Від сьогодні П.П.Роженко вже працює на посаді.

В.Бурлака представив колективу апарату нового заступника, відповідатиме він за соціально-економічний розвиток територій.

 - Переконаний, що професійний досвід новопризначеного заступника голови дасть максимально позитивний результат для подальшого розвитку району,- зазначив Володимир Бурлака.

До останнього часу Павло Роженко працював у обласному департаменті науки і освіти Сумської ОДА. Обирався депутатом районної ради. На сьогодні він є депутатом Тростянецької міської ради, до якої обраний від партії "Відродження".

Комментариев: 0
Добавить комментарий