П`яні посиденьки завершились поножовщиною

Сваркою та чисельними ножовими пораненнями завершилися товариські посиденьки трьох жителів Тростянця. Двоє з них посварилися і 51-річний чоловік в запалі схопився за ножа. В результаті - чисельні поранення голови та шиї. Третій з компанії, не зумівши розборонити приятелів, викликав правоохоронців.

Разом з поліцією на місце події прибула й бригада «швидкої допомоги». Медики госпіталізували 33-річного потерпілого, діагностувавши у нього «множинні колоті рани потиличної ділянки голови та шиї, гіповолемічний шок».

«На сьогодні життю молодого чоловіка вже нічого не загрожує, однак певний час він все ще перебуватиме під наглядом лікарів, - коментує ситуацію Дмитро Станішевський, начальник Тростянецького відділення поліції. – Що ж стосується його старшого приятеля, то слідчі кваліфікували дії нападника за ознаками ч. 2 ст. 125 КК України і відкрили кримінальне провадження».


Наразі в поліції триває досудове розслідування. Останню «крапку» в цій справі поставить суд.

Працівники поліції знову нагадують громадянам, що будь-які непорозуміння слід вирішувати, будучи тверезими, коли людина має ясний погляд на ситуацію і здатна приймати виважені обгрунтовані рішення. Хмільні «розборки» - це найчастіша причина так званої поножовщини. В результаті подібних конфліктів одна сторона потрапляє у кращому разі на лікарняне ліжко, інша – постає перед судом. Тож будьте розважливі, і відпочивайте у тихій спокійній обстановці. І пам’ятайте: зловживання спиртним призводить до тяжких, а іноді - й до трагічних наслідків.

Комментариев: 0
Добавить комментарий