“Тростянецька авторукавичка”: повен салон з людьми плюс троє в багажнику

У Тростянці патрульні зупинили сп’янілого водія, який у своєму авто перевозив сімох пасажирів, трьох з них у багажнику


https://www.youtube.com/watch?v=km-qdNFbN_I&feature=youtu.be 

 

Патрулюючи автодорогу національного значення Н 12 “Суми-Полтава” у місті Тростянець, інспектори побачили легковий автомобіль в багажному відділенні якого сиділи троє громадян. 

Вартові порядку наздогнали та зупинили транспортний засіб ВАЗ-21063. За кермом знаходився 33-річний місцевий мешканець, котрий мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. У салоні, окрім нього, було чотири пасажири, а ще троє вирішили сісти у багажник, аби керманич не робив по них додатковий рейс. Вони саме прямували відпочивати у ліс. Водійського посвідчення водій не мав, адже взагалі його не отримував. До того ж, з’ясувалося, що протягом року на нього вже складали адміністративні матеріали за керування напідпитку.

У присутності двох свідків він відмовився проходити огляд на стан сп’яніння як за допомогою алкотестеру, так і в медичному закладі.


На чоловіка інспектори склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування) та ч. 3 ст. 130 (Керування з ознаками сп’яніння особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані сп’яніння) КУпАП.
Комментариев: 0
Добавить комментарий