Микола Артюшенко видав другу книжку про своє рідне село - "Боромля: сторінки історії".

Книга створена до ювілею населеного пункту - 360-річчя села. Попереднє видання виходило ще два десятиліття тому. Всі фінансові питання з видавництва взяла на себе Боромлянська сільська рада.
У книзі зібрані багато нових документальних, інформаційних, ілюстративних матеріали. Це переважно власні матеріали автора книги, основані на інформації від спілкування з сотнями людей, які самі чи їхні пращури були очевидцями тих чи інших подій, це і дослідження в різних архівах, інформація з місцевих газет, в тому числі і з нашої газети "НТ ТИЖДЕНЬ". Чималу допомогу у збиранні і опрацюванні матеріалів надавали і місцеві мешканці, краєзнавці та історики. Серед них Галина Іллівна Солоха, відомий у Боромлі блогер Сергій Олександрович Вовк, сільський голова  Василь Миколайович Романіка, депутати сільської ради. Також у виданні використані ілюстрації місцевого фотографа Олександра Білоуса. 

В новій книзі можна знайти все з найдавніших часів і закінчуючи минулим роком вже цього тисячоліття. Можна сказати, що тут можна дізнатися про Боромлю майже все.

Комментариев: 0
Добавить комментарий