Юрію Бові після поїздки до Чехії не мішало б пройти карантин проти коронавірусу

Міський голова Юрій Бова продовжує транжирити гроші громади на закордонні відрядження. Чергову делегацію на чолі із собою мер направив до Чехії, у місто Нове-Мєсто-на-Мораві. 
Тростянчани, які полюбляють біатлон, відразу ж зрозуміли: саме в ці дні і саме в цьому місці проводився черговий етап кубка світу з біатлону. Мера навіть не зупинили щоденні повідомлення про розширення "ареалу" коронавірусної інфекції в Європі - він не побоявся направити в Чехію відчайдушний "десант" з чиновників і проектантів. Як потім пояснював сам в соцмережах, вони кілька днів обговорювали з чеськими технічними фахівцями тонкощі побудови "... сучасного спорткомплексу європейського рівня".
Втім, якою була потреба в тому - не зрозуміло. Адже біатлонний стадіон якщо й почнуть колись будувати у нас, то буде це не скоро, пройде не один рік. А ось тростянчани тепер бояться заразиться … вже від мера, адже "туристи" цілком могли привезти цю "заразу" до себе на Тростянеччину.
Медики кажуть, що ніби як на Сумщині ще не було випадків реєстрації захворювань підступним китайським вірусом. Однак тепер така загроза з`явилася. 
Ось тільки чи насмілиться Анатолій Плахтиря розмістити Бову на 14-денний карантин? Не мішало б. Принаймні з огляду на те, що мінімум два тижні перебуваючи в повній ізоляції, Бова нарешті перестане займатися невластивими для мера районного центру закордонними проблемами. Місцевих вистачає...
Комментариев: 0
Добавить комментарий