З ювілеєм, хлібодаре! Фермер з Люджі Олександр Миколайович Слівкін святкує 50-річчя!

У фермера з Люджі Олександра Миколайовича Слівкіна сьогодні на календарі червона дата - 50-річний ювілей! Професіоналізм, відповідальність, сумлінна праця - ось складові його життєвого кредо, в основі якого служіння людям, справжній, непоказний патріотизм рідному селу. 
Все життя він працює на землі. І тим щасливий. Додає наснаги і те, що його улюблена справа стала справою всієї їхньої родини.
Ще хлопчаком він обрав для себе сільську професію - після школи вступив до Маловисторопського сільськогосподарського технікуму, де вивчився на зоотехніка. Рік по закінченню працював у КСП "Восход" (с.Ницаха), далі служба в армії, після якої повертається знову у сільське ремесло - зоотехніком по племсправі КСП "Рассвет" (с.Люджа). Потім була робота на "Птахопромі" та в рідному селі завідуючим фермою в КСП "Рассвет". 
Вже тоді хотілося чоловікові спробувати власну справу. І на початку двотитсячних розпочинає приватним підприємцем, спочатку займався продажем сільгосппродукції на ринку. А коли у 2003 році в селі розпаювали землю, кидає "купи-продай" і береться за справжню справу - виробництво.
Місцевий фермер, районний депутат, меценат, чуйна і добра людина - так говорять мешканці села Люджа про свого земляка, фермера Олександра Миколайовича Слівкіна. 
І коли ви чуєте відомий і популярний в народі вислів: “Хвала рукам, що пахнуть хлібом”, так це слова якраз про таких, як Слівкін. Це і його зусиллями виробляється той хліб, який можливо сьогодні на вашому столі.
Олександр Слівкін на Дні села Люджа вітає земляків зі святом

Про нього в рідному селі кажуть - здолає все, але доб'ється мети. І земляки в цьому переконуються кожного дня. А коли майбутні фермери питають у Олександр Миколайовича поради, з чого починати, радить розраховувати тільки на власні сили, вкладати всю душу в улюблену справу та не цуратися новизни. 
Він все життя працює на село, на землі і щасливий тим, що його улюблена справа стала справою всієї їхньої родини.
Спочатку в обробітку були родинні земельні паї. Потім до фермера придивились рідні і друзі, все більше і більше людей довіряли йому свої земельні наділи. Так і розрослося приватне фермерське господарство Олександра Слівкіна з 130 до майже 1200 га. 
Фермерський бізнес тримає на плану не тільки родину Слівкіних. Справа голови родини стала вже сімейною справою, а всього в колективі фермера працює до 35 чоловік. Люблять свою справу, отримують задоволення від вирощування зернових та догляду за тваринами.
Сьогодні люджани не уявляють своє село без фермерства Слівкіних. Земляки йому вірять, підтримують, за ним йдуть люди. Обрали до районної ради своїм депутатом.
За межами роботи Олександр Миколайович подає приклад меценатства на селі. Без його участі, допомоги або ініціативи не обходяться жодні події на території сільської ради - дні села, толоки, чим може, допомагає бюджетним установам. В цілому за минулий рік виділив на потреби села біля чверті мільйона гривень - це і на впорядкування кладовища, підсипку доріг, облаштування школи…
Такі, як О.М.Слівкін уміють прикрасили сільськогосподарську галузь не словом, а ділом, любов`ю до землі. Його колоритна біографія цілком може служити прикладом для молодших поколінь.   
Сьогодні ювіляр приймає вітання - від рідних, колег по роботі, односельчан, багатьох жителів району, які його знають і поважають. 
Приєднуємося і ми до цих вітань, бажаємо усмішок яскравих, здоров`я міцного, тепла на серці на довгі роки. Нехай те, що сьогодні є вашою мрією, завтра буде частиною вашого буття.
З ювілеєм!
Комментариев: 0
Добавить комментарий