Владиславу Бухарєву присвоєне звання генерал-полковника

Ім`я Владислава Бухарєва в Україні, і особливо на його рідній Сумщині - добре відоме. Де б не працював, чим би не займався - як громадський діяч, народний депутат чи військовий - у ньому неодмінно відмічають високе почуття відповідальності, вмілі організаторські здібності, наполегливість у досягненні поставлених цілей, почуття обов'язку, честі і справедливості. Про ці якості людини, яка свій авторитет підтверджує справами, сьогодні є привід згадати ще раз, бо маємо для цього приємний факт - Указом Президента України від 6 листопада цього року В.В.Бухарєву присвоєне нове військове звання - генерал-полковника.

Народився 14 березня 1969 року в місті Лебедин на Сумщині. Обирався у 2014 році народним депутатом по рідному мажоритарному округу №162. П'ятнадцять років - з 1992 по 2007 працював в СБУ на різних посадах. З грудня 2007 року по березень 2010 року обіймав посаду першого заступника голови Державної податкової адміністрації і очолював податкову міліцію. 

У березні 2014 року Олександр Турчинов, який виконував обов'язки президента, призначив В.В. Бухарєва начальником Головного управління Служби безпеки по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю. Громада рідного для Бухарєва міста, за заслуги і допомогу у розвитку рідного краю, удостоїла земляка званням Почесного громадянина Лебедина.  

Бухарєв (крайній зліва) в рідному Лебедині

Як відзначають колеги Владислава Бухарєва по військовій службі, присвоєння йому звання генерал-полковника є цілком заслуженою нагородою, відповідає тій невичерпній енергії, працелюбності та професіоналізму, поєднаних з відкритістю та людяністю цієї людини. 

Важлива ця подія і  для самого В.В.Бухарєва. Її  значення в тому, що він удостоєний нового звання, працюючи в команді  президента Володимира Зеленського. 11 червня Глава держави довірив йому одну з важливих для країни структур управління, від якої під час війни багато що залежить - призначив його Головою Служби зовнішньої розвідки України. 

11 вересня президент звільняє В.В.Бухарєва з розвідувального відомства і підвищує його до посади першого заступника Голови Служби безпеки України - начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України. Очевидно, що в цьому кадровому рішенні вирішальним стало те, що Владислав Бухарєв до цього вже пройшов всіма службовими сходинками в цьому державному органі спеціального призначення, мав досвід управління структурою, що забезпечує державну безпеку, під час війни з Росією і, найголовніше - що може пред'явити конкретні результати роботи.

Не судилося поки що сповна розкрити себе нашому землякові в новій команді. Якраз в цей час в структурі СБУ почали проводити організаційні заходи і Владислав Бухарєв в середині листопада прийняв непросте для себе рішення - аби не впливати на ці процеси, сам звільнився з військової служби у запас. Президент погодив його рішення і видав відповідний указ.


Втім, навряд чи довго відпочиватиме. Не тієї вдачі генерал. Багато з тих, хто його добре знає, переконані, що після певної перерви, для В.В.Бухарєва знайдеться нова відповідальна робота.
Комментариев: 0
Добавить комментарий