П’яний водій здійснив наїзд на паркан сусіда

Визнати винним – таке рішення 15 листопада 2019 року ухвалив суддя Тростянецького районного суду стосовно жителя села Боромля Тростянецького району, який, будучи на підпитку за кермом, здійснив наїзд на паркан у селі Боромля, та залишив місце пригоди.
Інцидент трапився 23 жовтня 2019 року коли чоловік, рухаючись на автомобілі повз двору сусідів, зачепив їх металевий паркан. Після скоєного він не зупинився, а продовжив рух до себе додому. Сусіди виявили пошкодження свого паркану і викликали працівників поліції.
Прибувши за вказаною адресою поліцейські виявили, що водій, який здійснив  наїзд на паркан та залишив місце скоєння ДТП, перебував в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння відповідно до встановленого порядку водій відмовився.
Чоловіка суд визнав винним у вчиненні 3 правопорушень, передбачених статтею 122-4 КУпАП (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), статтею 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та частиною1 статті 130 КУпАП (керування автомобілем в стані сп'яніння),  та наклав стягнення у виді штрафу в сумі 10200 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.
З постановою суду можна ознайомитися в ЄДРСР за № 588/1921/19.
Постанова суду не набрала законної сили та може бути оскаржена до Сумського апеляційного суду протягом 10 днів з дня її винесення.
Комментариев: 0
Добавить комментарий